Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Διεθνής Συνάντηση Fest of Fests

Υβριδικά Διαδικτυακά Σεμινάρια / Webinar

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 έως Τετάρτη1Δεκεμβρίου 2021

Το βράδυ της Τετάρτης,1ης Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκαν τα υβριδικά webinars του διεθνούς δικτύου «Fest of Fests» με θέμα τη συνεργασία των φεστιβάλ και των εκπαιδευτικών οργανισμών,για τη δημιουργία μιάς ψηφιακής αρχειοθήκης με έργα παιδιών. Συμμετείχαν εκπρόσωποι σημαντικών οπτικοακουστικών φεστιβάλ, εκπαιδευτικών φορέων, θεσμών και οργανισμών από όλο τον κόσμο: Ευρώπη, Αμερική και Λατινική Αμερική, Καναδάς, Ασία, Αφρική, Αραβικές χώρες. Η Ελλάδα είχε δυναμική παρουσία και έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η συμμετοχή Ελλήνων, ξένων, και του ΕΚΟΜΕ που παρευρίσκονταν στο Φεστιβάλ Ολυμπίας.

Εκπαιδευτικοί και καλλιτέχνες παρουσίασαν τα προγράμματά τους για την εισαγωγή των παιδιών στον κόσμο της παραγωγής και στην τεχνική της οπτικοακουστικής αφήγησης. Στόχος των webinars ήταν η προετοιμασία για τη δεύτερη φάση του προγράμματος: να συλλεγούν έργα παιδιών από όλο τον κόσμο που αναδεικνύουν τον τρόπο ζωής, απασχόλησης, ψυχαγωγίας, μόρφωσης και επικοινωνίας της «Generatιon Z».

Σε όλη τη διάρκεια των Webinars παρακολουθούσαν, κατά μέσο όρο καθημερινά,40 θεατές διεθνώς, ενώ παράλληλα υπήρχε ζωντανή μετάδοση και διαρκής ενημέρωση στα social media.

Το πρόγραμμμα «Fest of Fests» χρηματοδοτείται, επί 4 χρόνια,από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής.

Αναζητήστε πληροφορίες στη διεύθυνση https://festoffests.eu/

Πληροφορίες

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Τ.Κ. 177 78, Τηλ. 210 3418550 & 210 3418579

Facebook: ΊδρυμαΜιχάληςΚακογιάννης – MichaelCacoyannisFoundation

Twitter: @MCF_MCacoyannis

Instagram: @mcf.gr | Hashtag: #MCF

Youtube: MCacoyannisF

H Πράξη έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης